Descriere
Ingrediente: faina de ovaz
100% agricultura ecologica
Ideal pentru bucataria fara gluten fie pentru prajituri produse de patiserie briose fie pentru o paine proaspata fara gluten. Faina organica de ovaz este garantata fara gluten si are o aroma fina de nuci este delicioasa bogata in fibre. Producatorul recomanda inlocuirea a 20% din faina obisnuita cu faina de ovaz.
Acest produs este fara gluten
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Valori nutritionale per 100g
Kj:1560
Kcal:370
Grasimi:6.7g
Acizi grasi saturati:1.1g
Glucide:59.5g
Zaharuri:0.8g
Fibre:9.7g
Proteine:13.2g
Sare:0.01g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.