Descriere
Bio Asia Sushi Nori 10 foi, prajite si uscate. Nori este un ingredient frecvent utilizat în bucataria japoneza si este folosit pentru a înfasura sushi sau pentru a pregati gustari. Cu foile nori prajite, micile muscaturi delicate de sushi, cum ar fi maki si temaki, pot fi usor înfasurate. Ca un topping în supe ramen savuroase, acestea adauga o nota umami suplimentara bulionului.
- Luati un napron de bambus care este putin mai mare decât frunzele de alge nori.
- Asezati o foaie de alge marine nori pe napronul de bambus, astfel încât sa existe putin spatiu pe ambele parti.
- Întindeti o ceasca de orez de sushi preparat uniform peste foaia de alge nori.
- În partea de jos a foii de alge nori, tapetati ingredientele în fâsii dupa cum doriti.
- Rotiti covorasul de bambus astfel încât nori sa se închida la culoare. Utilizati degetele pentru a tine ingredientele în mijlocul ruloului.
- În cele din urma, apasati putin rola si taiati în felii de orice dimensiune cu un cutit umed.
Ingrediente: frunze de alge marine Nori Porphyra spp.. Provin din agricultura ecologica.
crustacee, moluște
Informatii nutritionale:
- kj: 1280
- kcal: 306
- grasimi: 5,3g
- acizi_grasi_saturati: 1,8g
- glucide: <0,5g
- zaharuri: <0,5g
- proteine: 49g
- sare: 1,5g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.