Descriere
Ingrediente: faina integrala de orez* 39%, amidon de porumb*,faina de porumb*, maia din quinoa* ( faina de quinoa*, faina de orez*, culturi starter), samburi de floarea soarelui*, seminte de in*, agent de ingrosare faina de seminte de roscove*, susan*, sare de mare, praf de copt (agent de dospire bicarbonat de sodiu, acidifianti monotartrat de potasiu, amidon deporumb*), sare de mare, agent de ingrosare guma de xantan
*provin din agricultura ecologica
Paine rapida cu seminte in 60 de minute – fara drojdie. Se adauga doar apa. Rezulta aproximativ 850 g de paine. Amestecul nostru de coacere pentru paine rapida fara gluten cu seminte este posibil atat in pregatirea clasica cat si in masina de fabricare a painii.
Acest produs este fara gluten
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.
Mod de preparare:
- Se incalzeste cuptorul la partea de sus si cea de jos la 225*C.
- Se toarna amestecul din ambalaj intr-un vas cu 500ml apa calduta si se amesteca bine.
- Nu se lasa la dospit.
- Aluatul rezultat se toarna imediat intr-o tava care in prealabil a fost unsa cu dimensiunea de 25cmx10cm.
- Se stropeste cu apa pe deasupra dupa care se unge aluatul cu ajutorul unei pensule cu ulei. Se unge un cutit cu ulei si se face o crestatura in mijlocul painii.
- Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt 50 – 60 min.
- Dupa ce se scoate din cuptor se aseaza pe un gratar si se lasa sa se raceasca
Alergeni:susan
Valori nutritionale per 100g
Kj:1550
Kcal:368
Grasimi:7.8g
Acizi grasi saturati:1.0g
Glucide:63.4g
Zaharuri:1.3g
Fibre:6.5g
Proteine:7.7g
Sare:2.6g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.