Descriere
Ingrediente: fulgi de ovaz* integrali fara gluten 70%, faina de orez* integral 22%, maia pudra din hrisca*(faina de hrisca*, faina de quinoa*, culturi starter), sare de mare, agent de ingrosare guma de guar
*provin din agricultura ecologica.
Paine de ovaz fara gluten – rapida si usoara
Se adauga doar apa si drojdie.
Pentru aproximativ 850 g de paine
Ca paine integrala painea noastra de ovaz fara gluten este bogata in fibre precum si deosebit de usoara si suculenta.
Mixul nostru de coacere pentru paine de ovaz fara gluten reuseste atat in pregatirea clasica cat si in masina de fabricare a painii.
Pregatirea masinii de prajit (Atentie: preparare cu drojdie)
apoi se adauga primii 475 ml de apa calda se amesteca continutul si 1 pachet de drojdie uscata in recipientul de coacere. Daca este posibil coaceti in programul rapid la nivelul intunecat. În timpul procesului de framantare scoateti aluatul de 2-3 ori de pe margini cu o spatula astfel incat sa se amestece omogen.
Fara gluten:
Ovazul acestui produs este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include utilizarea ca structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau secara orz si ovaz fara gluten din dieta lor. Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si gradual intr-o dieta fara gluten.
Alergeni:ovaz
Valori nutritionale per 100g
Kj:1508
Kcal:357
Grasimi:5.3g
Acizi grasi saturati:1.0g
Glucide:61g
Zaharuri:1.0g
Fibre:8.3g
Proteine:12g
Sare:1.9g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.