Descriere
Ingrediente: fulgi de ovaz** integrali 83%, fulgi de ciocolata* neagra 12%( zahar* brut din trestie, masa de cacao*, unt de cacao*, emulgator lecitina de floarea soarelui*), boabe de cacao*, quinoa expandata, amaranth expandat
*provin din agricultura ecologica
**provin din agricultura biodinamica (DEMETER)
Amestec de fulgi de ovaz fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cu ciocolata calda.
Ovazul este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz. De aceea terciul nostru fierbinte este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Ovaz fara gluten
Ovazul acestui terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include utilizarea pentru ca structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau secara orz si ovaz spelt fara gluten din dieta lor. Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.
Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive:
– Ovazul contine in mod natural vitamina B1
– Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale
– Ovazul contine fibre solubile care formeaza slamul tipic de ovaz
Colesterol-dieta constienta cu ovaz
Ovaz beta-glucani au aratat ca reduc nivelurile de colesterol din sange. Nivelurile ridicate de colesterol sunt printre factorii de risc in dezvoltarea bolii coronariene. Acest efect benefic se obtine cu un consum zilnic de 3 g de ovaz beta-glucan (echivalentul a 80 g ovaz fierbinte. O portie de ovaz fierbinte egal cu 50 g).
O dieta variata si echilibrata precum si un stil de viata sanatos cu exercitii suficiente sunt esentiale pentru sanatatea dumneavoastra.
Valori nutritionale per 100g
Kj:1654
Kcal:393
Grasimi:10,2g
Acizi grasi saturati:7,5g
Glucide:58,4g
Zaharuri:7,5g
Fibre:9,5g
Proteine:12,3g
Sare:0,04g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.