Descriere
Puternic, sanatos si fara gluten, mix-ul nostru este o pâine integrala fara faina. Consta numai din fulgi, diverse seminte si apa. Usor de copt, se pastreaza proaspat mult timp si are mai multe proteine si mai putini carbohidrati decât alte pâini. Cu acest amestec de copt este foarte usor sa coaceti propria pâine crocanta.
Mod de preparare paine bio cu seminte FARA GLUTEN: turnati amestecul de copt într-un bol. Adaugati 600 ml de apa rece si amestecati bine cu o lingura de amestecare pana obtineti un aluat omogen si nu prea moale. Acoperiti si lasati amestecul sa stea la frigider pentru aproximativ 8 – 10 ore de exemplu, peste noapte. Se unge bine o tava de paine aprox. 25 x 10 cm si se toarna treptat aluatul ferm cu o lingura si se preseaza ferm. Puneti forma pe raftul cel mai de jos al cuptorului rece si încalziti la 200°C.
Timp de coacere: aproximativ 85 de minute. Dupa 70 de minute, scoateti pâinea din tava, întoarceti-o cu susul în jos si coaceti restul de 15 minute.
Ingrediente: fulgi mici integrali de ovaz* fara gluten, fulgi fragezi din ovaz integral fara gluten*, seminte de in maro* 12%, SUSAN prajit*, seminte de dovleac* 11%, seminte de floarea soarelui* prajite, fulgi de mei*, fulgi de quinoa*, tarate de psyllium*, sare de mare. *provin din agricultura ecologica
susan
Informatii nutritionale:
- kj: 1826
- kcal: 437
- grasimi: 24.5g
- acizi_grasi_saturati: 3.6g
- glucide: 33.9g
- zaharuri: 1.0g
- proteine: 18.1g
- sare: 1.7g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.