Descriere
Ingrediente: grau (triticum aestivum)
100% provin din agricultura ecologica certificata
Semintele de grau au gust bland dulce prin urmare apartine celor mai populare soiuri de seminte. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine minerale oligoelemente substante fitochimice si fibre importante in dieta – si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local
Utilizare
Ideal ca topping pentru salate smoothie-uri rulouri de vara si mancaruri
Nota de pregatire
Semintele produs mucus de aceea nu este recomndat paharul germinator.
Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 1 lingura de seminte pentru fiecare samanta sau pahar. Se inmoaie timp de patru ore. Apa de doua ori pe zi si recolteaza dupa 6-8 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Urme alergeni:mustar
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.