Descriere
Ingrediente: fulgi de ovaz 59%, migdale prajite 14%, faina de amaranth prajita, tarata de ovaz 5%, seminte de floarea soarelui 5%, susan 5%, hrisca prajita 5%, faina de in 3%, vanilie bourbon
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Întrebuintare:
Se amesteca cu lichide calde: lapte lapte de soia sau apa se amesteca bine si se lasa 2-5 min apoi se serveste cald.
Faina de ovaz delicata bucati aromate de migdale seminte de floarea soarelui si susan prajit rotunjite fin cu vanilie bourbon fac din acest terci un adevarat mic dejun Beta-glucanii obtinuti din fibre de cereale de ovaz de inalta calitate au un efect pozitiv si stabilizator asupra colesterolului din sange. Au un efect satios prebiotic si promoveaza flora intestinala sanatoasa.
Puterea plus: combinatie foarte buna de proteine din seminte de cereale si ulei multe minerale importante cum ar fi fier potasiu calciu magneziu zinc si o multime de vitamine B1 B2 B6 vitamina E acid pantotenic si acid folic.
Alergeni:ovaz, migdale, susan
Urme alergeni:nuci, arahide, resturi de samburi si coji
Valori nutritionale per 100g
Kj:1784
Kcal:426
Grasimi:18g
Acizi grasi saturati:2,4g
Glucide:47g
Zaharuri:1,5g
Fibre:10g
Proteine:14g
Sare:<0,001g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.