Descriere
Ingrediente: caise
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Descriere:
Caisele RAPUNZEL se usuca la soare. Dozator de energie bogat in elemente minerale.
Întrebuintare:
Pentru Müsli ideal pentru paine de fructe si biscuiti de Müsli.
Caisele bio se coc sub soarele din Turcia pana la mijlocul lunii iulie. În aceasta perioada incepe recolta caiselor de catre agricultorii nostri parteneri din zona Malatya in estul Anatoliei. Caisele sunt scuturate din pomi si apoi adunate manual. Fructele proaspte sunt puse imediat la uscat . Dupa 3 zile de stat la uscat caiselor li se indeparteaza samburii si apoi sunt din nou puse la uscat pentru inca 3-4 zile.
Dupa ce sunt transportate in Ören fructele dulci sunt spalate sortate si supuse unei inghetari rapide pentru a combate orice atac al insectelor. Caisele bio Rapunzel isi pastreaza culoarea portocaliu-maronie si aroma pe o perioada lunga de timp. Din pricina gustului lor proaspat-acrisor si datorita dulcetii lor naturale caisele sunt potrivite pentru o multime de produse de patiserie. Ele pot fi folosite si in Musli deserturi sau sosuri de fructe. Mancate in stare pura caisele reprezinta un important furnizor de energie si minerale care asigura organismului un aport important de potasiu fier si vitamine.
Valori nutritionale per 100g
Kj:1038
Kcal:246
Grasimi:<0.5g
Acizi grasi saturati:<0.01g
Glucide:60g
Zaharuri:47g
Fibre:8.0g
Proteine:2.9g
Sare:<0.01g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.