Descriere
Ingrediente: agar agar*, amidon din cartofi*, faina de arorut*, sfecla rosie*, agent de acidifiere monopotasiu tartrat
*provin din agricultura ecologica.
Datorita consistentei rafinate a glazurii de tort Biovegan fara adaos de zahar si a culorii sale rosii obtinuta intr-un mod natural se vor evidentia intr-un mod optim fructele de pe tarta.
Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulceste dupa gust. Lichidul se amesteca in mod continuu si se da scurt in clocot. Se ia apoi oala de pe foc si se amesteca in continuare mai des timp de aprox. 10 minute pana ce glazura se raceste si devine putin mai consistenta. Glazura de tort se ia lingura cu lingura si se distribuie deasupra tartei incepand din mijlocul acesteia. Tarta poate fi taiata dupa ce s-a racit (aprox. 30 minute).
Sfat: Presarati in mod uniform intaritor de frisca Biovegan pe blatul de tarta pentru a evita inmuierea acestuia.
Valori nutritionale per 100g
Kj:1202
Kcal:286
Grasimi:0,5g
Acizi grasi saturati:<0,1g
Glucide:54g
Zaharuri:4,0g
Fibre:27g
Proteine:0,8g
Sare:0,48g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.