Descriere
Ingrediente: spelta produse fainoase, culture starter
100% agricultura ecologica
Se adauga doar drojdie si este gata de introdus in cuptor. Pentru o paine cu aciditatea tipica din maia si aroma usoara de nuca din alac. Chiar si Hildegard con Bingen a stiut sa aprecieze alacul. Pentru o paine cu o savoare fina aromata si gustoasa. Rezulta aprox. 1,5 kg paine.
Paine din aluat acrisor de alac:
Ingrediente: 1 plic de extract din maia naturala de alac Biovegan 700 g faina de grau 300 g faina de secara 2 plicuri de drojdie BIO Biovegan (18 g) 2 lingurite de sare 750 ml apa calduta.
Preparare: Se amesteca bine toate ingredientele uscate. Se adauga apoi apa si se framanta foarte bine. Compozitia se lasa 2 ore acoperita intr-un loc cald la dospit. Apoi se framanta inca o data bine si se pune intr-o forma de copt unsa in prealabil. Se pune in cuptorul rece insotita de un castron cu apa. Se coace la temperatura de 180 – 200 ° C timp de aprox. 80 minute. Se rastoarna din forma pe un gratar si se lasa la racit.
Alergeni:spelta
Valori nutritionale per 100g
Kj:1511
Kcal:357
Grasimi:2,2g
Acizi grasi saturati:0,4g
Glucide:65g
Zaharuri:0,8g
Fibre:8,7g
Proteine:15g
Sare:<0,01g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.