Descriere
Ingrediente: gris de porumb
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Descriere:
Preparare usoara si rapida in doar 10 minute. Faina de porumb populara din bucataria italiana este facuta din toate miezurile de porumb si se potriveste bine atat cu mancaruri dulci cat si cu mancare picanta.
Alternativa gustoasa daca nu suportati glutenul.
Miezurile de porumb sunt curatate si apoi macinate. Grisul este prefiert in abur fierbinte apoi uscat si ambalat.
Pregatire:
Se amesteca 250 g de polenta in 0,75 l apa clocotita. Fierbeti la temperatura scazuta timp de aproximativ 2 minute in timp ce amestecati. Daca este necesar adaugati lichid. Inlaturati vasul de pe foc si lasati-l timp de 5 minute.
Întrebuintare:
Se preteaza pentru paturi de mamaliga fierturi garnituri si meniuri dulci delicioase.
Urme alergeni:gluten
Valori nutritionale per 100g
Kj:1532
Kcal:361
Grasimi:2.2g
Acizi grasi saturati:0.5g
Glucide:77g
Zaharuri:0.9g
Fibre:2.4g
Proteine:7.0g
Sare:<0.01g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.