Descriere
Ingrediente: fulgi de oavaz** 85%integrali, mere 15% (uscate si bucati taiat mana de mere**, bucati de mere uscate**, sos de mere *), scortisoara*
*provin din agricultura ecologica
**provin din agricultura biodinamica (DEMETER)
Amestec de fulgi de ovaz fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cald.
Ovaz mere taiate manual si un iz de scortisoara. Neindulcit.
Ovazul este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz. De aceea terciul nostru fierbinte este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Ovaz fara gluten
Ovazul acestui terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include utilizarea pentru ca structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau secara orz si ovaz spelt fara gluten din dieta lor. Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.
Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive:
– Ovazul contine in mod natural vitamina B1
– Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale
– Ovazul contine fibre solubile care formeaza slamul tipic de ovaz
Colesterol-dieta constienta cu ovaz
Ovaz beta-glucani au aratat ca reduc nivelurile de colesterol din sange. Nivelurile ridicate de colesterol sunt printre factorii de risc in dezvoltarea bolii coronariene. Acest efect benefic se obtine cu un consum zilnic de 3 g de ovaz beta-glucan (echivalentul a 80 g ovaz fierbinte. O portie de ovaz fierbinte egal cu 50 g).
O dieta variata si echilibrata precum si un stil de viata sanatos cu exercitii suficiente sunt esentiale pentru sanatatea dumneavoastra.
Valori nutritionale per 100g
Kj:1549
Kcal:367
Grasimi:5,9g
Acizi grasi saturati:1,1g
Glucide:62g
Zaharuri:10g
Fibre:10g
Proteine:12g
Sare:<0,01g
Recenzii
Momentan nu exista nici o recenzie.